Afbeelding CV ketel kopen en installeren

CV ketel kopen en installeren

Wilt u een nieuwe CV ketel kopen omdat uw CV ketel kapot is? Of denkt u er over om over te stappen naar een HR ketel of combiketel? Bij mij kunt u terecht voor advies, aanschaf en installatie. Een CV ketel kopen en installeren ging nog nooit zo snel en gemakkelijk. Ik ben erkend Vaillant en Nefit dealer.(zie de site van Nefit en Vaillant)  Ik installeer deze CV ketels snel en vakkundig voor u en biedt u uitstekende service en garantie op deze kwaliteitsketels.  

Waarom een CV ketel kopen bij ons?

Advies op maat

Een aangename temperatuur is een vereiste voor een aangename woon- en werkomgeving en is voor een groot deel afhankelijk van de keuze van uw installatie. U kunt een cv ketel kopen voor alleen de verwarming of ook voor warm water. Met een combiketel bespaart u niet alleen ruimte, maar ook energie!

Een CV ketel kopen doe je niet zomaar. Bij Service en onderhoudsbedrijf Maurits Kop  kunt u terecht voor advies op maat. Op basis van uw woon- en persoonlijke situatie kijken wij welke CV ketel of combiketel het beste bij u past! Zo kunt u een CV ketel kopen met een gerust hart.

Onderhoud & garantie

Ook kunt u bij mij een CV ketel onderhouds abonnement afsluiten. Ook voor onderhoud en reparatie aan alle andere merken CV ketels kunt u bij mij terecht.