Afbeelding Koolmonoxidemelders

Koolmonoxidemelders

Bescherm u en uw Gezin met een koolmonoxidemelder !

Een CV ketel bevat koolmonoxide. O.a. door de reeds betere isolatie van huizen gebeuren er helaas steeds vaker ongelukken met koolmonoxide. Koolmonoxide kan niet alleen vrij komen bij brand maar ook bij CV ketels die slecht onderhouden zijn. Koolmonoxide verspreid zich gelijkmatig en snel en wordt zeer snel opgenomen in het bloed. Omdat het giftige gas geurloos, smaakloos en reukloos is, merkt u niet wanneer het gas vrijkomt. Wij raden u dan ook ten zeerste aan om een goedgekeurde koolmonoxide melder te plaatsen.

Hoe merkt u een koolmonoxidevergiftiging zonder melder op: wanneer gasvlammen oranje of gelig zijn in plaats van blauw en ramen beslaan. Of als u klachten heeft zoals vermoeidheid, hoofdpijn, verwarring, misselijkheid en/of hartritme stoornissen.

Wij leveren goedgekeurde, gecertificeerde koolmonoxide melders en plaatsen ze volgens het voorschrift van de fabrikant. Deze melders zijn onderhoudsvrij en hebben een levensduur van 7 jaar.(De fabrikant bied een fabrieksgarantie van 7 jaar bij gebruik onder normale omstandigheden.

Bestel daarom uw koolmonoxidemelder bij Onderhoudsbedrijf Maurits Kop voor € 60,00 incl BTW en installatie.