Over ons

Mijn naam is Maurits Kop. Ik heb  na het behalen van mijn vakdiploma’s ruime ervaring opgedaan bij diverse werkgevers. Eind 2003 heb ik de stap genomen om voor mijzelf te beginnen. En zo is Service en Onderhoudsbedrijf Maurits Kop ontstaan. Door het volgen van cursussen blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Per 01-01-2020 geldt er een wettelijke certifieringsregelingvoor cv ketels en gasgestookte installaties. dit houdt in dat alleen bedrijven incl de monteurs een certificering moet hebben om aan cv ketels en gasgestookte installties te mogen werken. Wij hebben deze certificering. Wij zijnlid van Techniek Nederland. Ik heb een InstallQerkenning  voor Onderhoud verwarmings- en warmtapwaterinstallaties. De Energie Service Specialist is een gediplomeerde monteur die het ketelonderhoud bij u thuis uitvoert. Zo weet u zeker dat het onderhoud aan uw cv-ketel plaatsvindt volgens de voorschriften van de fabrikant en dat de monteur alles uit de kast haalt om in uw huis voor zo veel mogelijk veiligheid en energiebesparing te zorgen

U kunt bij mij  terecht voor al uw loodgieterswerkzaamheden en meer, van installatie tot onderhoud! Of het nu gaat om een nieuwe CV ketel , een storing, of het onderhoud van uw ketel , mechanische installatie of u WTW unit.  Tevens kunt u bij mij terecht voor het vervangen van radiatoren.Ik werk voor particulieren en voor bedrijven.

Mijn specialiteit is service en onderhoud van C.V, ketels en warmwater bereiders.  Met onderhoudsabonnementen bent en blijft u verzekerd van warmte!!